Conditii de acordare a garantiei :

 1. In cazul in care sunt inlocuite componente ale produsului perioada de garantie nu se prelungeste. In cazul inlocuiri produsului acesta beneficiaza de o perioada de garantie noua de la data inlocuirii produsului.

 2. Termenul de garantie al produsului este de 12/24 luni si este calculat de la data emiteri facturii fiscale a produsului achizitionat si se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie.

 3. Garantia asigura urmatoarele: - Repararea sau inlocuirea produselor achizitionate fara un cost suplimentar fata de pretul platiti initial pe produs. - Reducerea corespunzatoare a pretului sau rezilierea contractului, in conditiile legii.

 4. Garantia se acorda in cazul in care produsele sunt folosite in conditii normale, in scopul in care au fost fabricate, tinand cont ca aceste produse se uzeazza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Produsele trebuie sa fie folosite la o umiditate relativa a aerului de 50 % – 70 % si temperaturi cuprinse intre 10 si 30 grade celsius.

 5. Durata medie de utilizare pentru mobilier, scaune, sau canapele de stofa este de cinci ani, iar la canapelele din piele este de zece ani.

 6. Intinderea pielii sau a materialului de acoperire, tasarea poliuretanului, matuirea sau lustruirea materialelor in timp, in limite normale, ca urmare a folosirii, sunt acceptate. Acestea nu sunt considerate defecte. 

Sunt strict interzise urmatoarele:

 • atunci cand dezamsamblati sa folositi obiecte taioase sau dure, taierea sau zgarierea materialelor sau frecarea de alte suprafete, pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius sau asezarea lor langa surse puternice de caldura, folosirea detergentilor pentru curatarea lor.

 • Sa fortati mobilierul atunci cand il demontati ( mobilierul demontabil trebuie demontat )

 • nu aveti voie sa indoiti saltelele atunci cand le transportati sau le manipulati.

 • Nu aveti voie sa folositi mobilierul decat in scopul in care acesta a fost destinat.

 • Nu aveti voie sa montati componentele depistate cu defecte de fabricatie in momentul dezambalarii.

Urmariti-ne pe Facebook

Setari cookie-uri